inicio mail de redactie! sindicaci;ón

THE NEXT TEN YEARS

Over de auteurs

Jinte Dhelft debuteert met het verhaal De Woordvoerder. Hij woont nabij Brussel en werkt in Gent zijn middelbare school af.

Karin Giphart schreef Maak me blij en Iets tussen broer en zus. Behalve schrijver is ze ook singer-songwriter; haar eerste cd heet And she bites.

Sam Gerrits debuteerde begin 2007 samen met Wouter Kusters en Jannemiek Tukker met het boek Alleen. Verhalen uit de isoleercel.

Niels ’t Hooft schreef twee romans: Toiletten en Sneeuwdorp. Via zijn blog startte hij een actie om zijn eerste boek van de ramsj te redden en slaagde daarin.

Jonathan van het Reve
heeft in Amsterdam het gymnasium doorlopen en daarna enige tijd gestudeerd. Hij werkt nu als kok. In 2007 debuteerde hij met De boot en het meisje.

Karin Spaink is hoofdredacteur van de serie The Next Ten Years. Daarnaast werkt ze aan een boek over de geschiedenis van Hack-Tic, XS4ALL.

Bas van der Veen debuteert met het verhaal Deus ex machina. Hij studeert wijsbegeerte en sociologie aan de Universiteit van Amsterdam. Het is zijn doel om maatschappijkritisch en bewustmakend proza te schrijven.

Robbert Welagen volgde de Kunstacademie in Den Bosch en studeerde in 2004 af met verhalen. In 2007 debuteerde hij met Lipari, waarvoor hij de Selexyz Debuutprijs 2007 ontving.

Reacties zijn gesloten.